Kategorite See All >

Angled Blush Brush

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,340.00Lekë /1
Cmimi ulur:
3,472.00Lekë /1

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Angled Blush Brush

Angled blush brush ka një prerje të sheshtë dhe të rrumbullakosur e cila ndjek linjat e fytyrës.

E përbërë me fije sintetike të një cilësie të lartë, të buta, ofrojnë një përhapje optimale të produktit në mënyrë uniforme. Ideale për të aplikuar bronzer, blush, ndricuesin (luminizers).

Testuar dermatologjikisht.

Sasia: 1

Përdorimi

Merrni me furçën një sasi produkti dhe përhapeni në fytyrë me gjeste të lehta. Këshillohet pastrimi i furçës me Korff Brush Cleanser.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura