Kategorite See All >

Apple with Fruit of the Forest 8m+

HOLLE (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
250.00Lekë /220gr

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Holle – Apple with Fruits of the Forest 8m+

Kavanozat Holle janë përgatitur në mënyrë të tillë që ti vijnë në ndihmë prindërve për të përmbushur nevojat tretëse të ndryshme të secilit femijë.
Janë vakti ideal kur jeni me nxitim ose kur jeni në lëvizje për shëndetin e bebit tuaj.

Zgjedhja është e gjerë. Ju mund të gjeni kavanoza me një perime si dhe kavanoza me dy ose më shumë perime.
Këto kavanoz janë të pasura me vlera ushqyese dhe rriten në mënyre biodinamike organike. Të gjitha fazat e prodhimit kalojnë në kontrolle shumë të rrepta cilësie.

Shije molle me fruta pylli.

Për fëmijët nga muaji i tëtë i lindjes.

Produkt 100% i çertifikuar Demeter.

CO2 neutral.
Pa kripë të shtuar (vetëm kripë natyrale).
Shumëllojshmëri produktesh pa gluten.
Produkte antialergjike pa përmbajtje laktozë qumështi dhe veze.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura