Kategorite See All >

Bipack Hand Cream

RILASTIL (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
700.00Lekë /30mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

RILASTIL - Repairing Hand Cream

Larja e shpeshtë e duarve, përdorimi i desinfektantëve dhe alkoolit cojnë në acarim të lëkurës. Kremi për riparimin e duarve Rilastil është një trajtim rikthyes që hidraton, ushqen dhe mbron lëkurën e duarve, duke e lënë atë të butë dhe elastike.

Veçoritë e produktit

Përmban 20% gjalp Shea

Për duar shumë të thata

I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme

Përdorimi

Të përdoret si një krem normal i zakonshëm duarsh sa herë të keni nevojë, pasi ti keni pastruar më parë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura