Kategorite See All >

Buzzy Brush – Musical Electric Brush

Jack N' Jill (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
3,800.00Lekë /1 cope

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Jack N’ Jill – Buzzy Brush – Musical Electric Brush

Kjo furçë dhëmbësh elektrike me muzikë nga  Jack N ' Jill është interaktive dhe argëtuese e bërë me fije ekstra të buta për pastrim të shëndetshëm të dhëmbëve të fëmijës tuaj.

-Nuk përmban material BPA, Phthalate ose PVC.

-Rezistent nda ujit.

-Me bateri.

-Kjo furçë elektrike është e përshtatshme të përdoret nga mosha 3 vjeç.


 

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura