Kategorite See All >

Collagen 30 2500 mg Anti-Wrinkle

WEBBER NATURALS (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
3,430.00Lekë /150gr
Cmimi ulur:
2,830.00Lekë /150gr

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

WEBBER NATURALS - Collagen 30 2500 mg Anti-Wrinkle

Sipas studimeve klinike ky produkt redukton linjat e mimikës rreth syve dhe rrudhat e thella. Kolagjeni30 stimulon qelizat e lëkurës që të prodhojnë më shumë më shumë kolagjen që lëkura të duket e butë dhe e shëndetshme në më pak se 30 ditë.

Collagen30 Antirrudhë është optimizuar shkencërisht për ti rikthyer lëkurës bukurinë, mbështetet shkencërisht për vetitë në reduktimin e rrudhave të syve në më pak se 30 ditë, reduktimin e linjave të mimikës dhe rrudhave të thella dhe në rritjen e elasticitetit dhe dendësisë së lëkurës. Ndihmon në uljen e dhimbjeve të nyjeve të shoqëruara me osteoartritin.

Kolagjeni është proteina që gjendet me sasi të madhe në organizmin tonë dhe përbën 75% të masës së thatë të lëkurës.

Prodhimi i kolagjenit bie me kalimin e moshës, nga ekspozimi në rrezet ultra vjollcë,mikrotrauma, nga dëmtimi i indeve të buta që mund të degradojë kolagjenin. Me kalimin e moshës kjo bën që lëkura të bëhet më e hollë, më e thatë, më e dobët, duke kontibuar në formimin dhe shfaqjen e shenjave të plakjes, sic janë rrudhat dhe linjat e imëta.

Collagen 30 përmban Verisol® Bioactive Collagen Peptides, peptide që kanë treguar se stimulojnë krijimin e kolagjenit të ri, të shëndetshëm duke vonuar shenjat e plakjes, duke zbutur formimin e rrudhave, duke përmirësuar elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës.

Përmirësojnë gjithashtu teksturën e lëkurës, elasticitetin dhe pamjen e saj duke e bërë lëkurën të duket e lëmuar. Peptidet e kolagjenit kanë treguar se zvogëlojnë rrudhate fytyrës, linjat e mimikës dhe rrudhat e syve. Nga ana tjetër trupi ynë ka nevojë për kolagjen për tëndërtuar skeletin e përbërë nga kockat, nyjet dhe indit vaskular.

Sasia e pakët e kolagjenit shoqërohet me formimin e kockave poroze dhe kyceve te dobta. Peptidet e kolagjenit ndihmojnë për të pasur kocka dhe nyje të shëndetshme, ndërsa zvogëlojnë dhimbjet e nyjeve të shoqëruara me osteoartritin.

Verisol Bioactive Collagen Peptides, sipas studimeve klinike ka treguar se stimulon krijimin e kolagjenit të ri, të shëndetshëm dhe elastinës duke vonuar shenjat e plakjes, duke zbutur formimin e rrudhave,duke përmirësuar elasticitetin dhe qëndrueshmërinë e lëkurës.

Përmirëson gjithashtu teksturën e lëkurës, elasticitetin dhe pamjen e saj duke e bërë lëkurën të duket e lëmuar. Verisol zvogëlojn rrudhat e fytyrës , linajt e mimikës dhe rrudhat e syve. Këshillohet përdorimi I 2.5 gr në ditë. Mund ta tresni në ujë ose lëngje frutash.


Përbërësit

Përbërësit kryesorë: Cdo lugë (2.5 gr) përmban,peptidet e kolagjenit (Verisol® Bioactive Collagen PeptidesTM Type I ) dhe kolagjeni I idrolizuar (III Hydrolyzed Collagen (bovine) 2.5 gr.


Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura