Kategorite See All >

Collagen Regimen Drink

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,620.00Lekë - 17,640.00Lekë /7 Flakone

Sasia::
Sasi:
(20 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Collagen Regimen Drink

Shtesë dietike e pijshme e bazuar në Kolagjen Detar, vitamina dhe minerale.

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës.

Zinku, Niacina, Biotina dhe Riblofavina kontribuojnë në mirëmbajtjen e lëkurës së shëndetshme.

Bakri kontribuon në mirëmbajtjen e indeve lidhës të shëndetshëm, në pigmentimin normal të lëkurës dhe, me vitaminat C, E dhe B2, në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues.  

Me ëmbëlsues

Pa gluten

Përdorimi

Shkundni shishet para përdorimit. Pini një shishe pije të kolagjenit çdo ditë, mundësisht në mëngjes.

Rekomandohet ta holloni me ujë.  

Paralajmërime: mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Shtojcat ushqimore nuk janë të destinuara si zëvendësues të një diete të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura