Kategorite See All >

Combined Baby Food Steamer and Blender

Philips Avent (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
26,278.00Lekë /1

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Philips  Avent – Combined Baby Food Steamer and Blender

Combined Baby Food Steamer and Blender nga Philips Avent është paisje ideale për të përgatitur vakte të shëndetshme të bëra në shtëpi për foshnjën tuaj.

Combined Baby Food Steamer and Blender është ideal për përgatitjen e ushqimit të fëmijës tuaj dhe largimit nga gjiri.

Kjo paisje ka një cikël avullimi efektiv për mbajtjen e ushqimit të lëngshëm.

Së pari avullojini frutat, perimet ose ushqimin që doni t’i përgatisni fëmijës tuaj pastaj hiqeni dhe kthejeni nga ana tjetër për t’a miksuar ushqimin.  


Produkti përmban:

Mikser dhe paisje me avull.

Filxhan matës.

Spatul.

Libër me receta.

Pa material BPA.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura