Kategorite See All >

Cure Make Up Compact Eyeshadow

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,540.00Lekë /3,96gr
Cmimi ulur:
1,232.00Lekë /3,96gr

Ngjyra:
Sasi:
(120 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Korff – Cure Make Up Palette for Compact Eyeshadow

Ton pluhur për sytë.

Testuar dermatologjikisht dhe oftamologjikisht.

Testuar për Nikel, Kobalt, Krom, Palladium, Merkur.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura