Kategorite See All >

Cure Make Up Eye Pencil

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,820.00Lekë /1,05gr

Ngjyra:
Sasi:
(70 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Korff – Cure Make Up Eye Pencil

Laps i përsosur për sytë nga Korff.

Testuar dermatologjikisht.

Testuar nga okulistët.

Testuar në konturin e ndjeshëm të syve dhe bartës të lenteve.

Testuar për Nikel, Kobalt, Krom, Palladium, Merkur.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura