Kategorite See All >

Cure Make Up Vinyl Eyeliner

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,420.00Lekë /2,5mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Korff – Cure Make Up Vinyl Eyeliner

Vinyl Eyeliner është penel  nga Korff i cili është i papërshkueshëm nga uji.

Ka një efekt jashtëzakonisht të shkëlqyeshëm.

Është i pasur me Vitamin E.

Rezistent ndaj ujit.

Hipoalergjik.

Testura klinikisht.

Testuar në lëkurë të ndjeshme dhe bartës të lenteve.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura