Kategorite See All >

Detox

The Organic Pharmacy (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
5,460.00Lekë /60 Kapsula
Cmimi ulur:
4,390.00Lekë /60 Kapsula

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

The Organic Pharmacy - Detox

Detox nga The Organic Pharmacy është suplement ushqimor i cili përmirëson sistemin e tretjes, bën pastrimin e zorrëve, përmirëson veshkat dhe mëlçinë si dhe metabolizmin e sheqerit dhe lipideve.

 

Përdorimi

Merrni 3 kapsula në mëngjes 30 minuta para se të hani ushqim dhe 3 kapsula bë mbrëmje të paktën një orë pasi keni ngrënë. Trajtimi zgjat 10 ditë. Këshillohet të pini shumë ujë gjatë kësaj periudhe.


Përbërësit

Capsule Shell: Hydroxypropyl methylcellulose; Aloe Vera (Aloe barbadensis Mill., Maltodextrin, Water); Chlorella (Chlorella vulgaris, contains naturally occurring Sulphites); Apple pectin (Malus Domestica Borkh.); Charcoal; Dandelion (Taraxacum officinale L.); Fennel seeds (Foeniculum vulgare Mill.), Ginger root (Zingiber officinale Rosc.); Gymnema Extract (Gymnema sylvestre (Retz) R.Br.); Psyllium husks (Plantago ovata Forsk.); Papain (Maltodextrin, Enzyme, contains naturally occurring Sulphites), Slippery elm bark (Ulmus rubra Muhl.), L-Glutamine; Burdock root (Arctium lappa L.); Flaxseed (Linum usitatissimum L.); Vitamin B1 (Thiamine HCL); Chromium Picolinate.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura