Kategorite See All >

Energy B12 Direct

Taxofit (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
650.00Lekë /30 Tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Taxofit – Energy B12 Direct

Kushdo që organizon jetën e tyre profesionale ose administron një familje me shumë detyra, e di ndjenjën e lodhjes, rraskapitjes dhe një sistem imunitar të stresuar. Me anë të  tabletave me shpërndarje direkte Energy B12 Direct trupi furnizohet shpejt me vitaminë B12 duke dhënë kështu një kontribut në metabolizmin e energjisë dhe sistemin imunitar. 

Mjafton të vendosni njkë tabletë mbi ose nën gjuhë dhe në këtë mënyrë vitamina B12 mund të absorbohet drejtpërdrejt përmes mukozës orale.

 

Veçori të produktit

Përthithje e shpejt e vitaminës B12 përmes mukozës orale.

Dozuar me 400 µg vitaminë B12 për tabletë

Vitamina B12 kontribuon në një metabolizëm normal të energjisë dhe në uljen e lodhjes.

Vitamina B12 kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

I përshtatshëm për vegjetarianët dhe veganët.

Me aromë të shijshme të luleshtrydheve.

Pa sheqer.

 

Përdorimi

Rekomandohet të merret një herë në ditë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura