Kategorite See All >

Ester C

The Organic Pharmacy (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
3,080.00Lekë /60 Kapsula
Cmimi ulur:
2,490.00Lekë /60 Kapsula

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

The Organic Pharmacy – Ester C

Ester C nga The Organic Pharmacy është formë jo-acidike e Vitaminës C që duhet të merret çdo ditë.

Ester C është një formë  jo-acidike e Vitaminës C e cila siguron aktivitet antioksidues dhe ushqen lëkurën, enët e gjakut, kockat, dhëmbët, indet si dhe forcon sistemin imunitar.

Vitamina C është një vitaminë e cila nuk ndodhet në trupin tonë dhe duhet të merret çdo ditë, veçanërisht në muajt e dimrit.


Përdorimi

Merrni 2 kapsula në ditë, nëse keni infeksion merrni 2 kapsula tre herë në ditë.


Përbërësit

Vitamin C (Ascorbyl Palmitate). Capsule:Vegetable cellulose, Silica, Magnesium, Stearate. Free from artificial flavours, colourants, preservatives, sugar, gelatin, dairy, wheat and yeast.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura