Kategorite See All >

Eyebrow Kit

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,520.00Lekë /set

Ngjyra:
Sasi:
(30 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Eyebrow Kit

Bojë për vetulla me ngjyra që përcakton dhe rregullon vetullat në një mënyrë jashtëzakonisht të natyrshme. Tripeptidi special i futur në formulë i bën ata më të trashë dhe më të fortë duke rritur sipërfaqen e tyre me + 38.3% *

Çfare ben?

• Me Argan Oil, vetullat janë me shkëlqim dhe të lëmuar;

• Furça inovative shpërndan ngjyrën në një mënyrë homogjene dhe uniforme, për një rezultat jashtëzakonisht të natyrshëm dhe preciz.


Tekstura

I butë dhe i butë.

 

Rezultati

Vetullat janë të përcaktuara, më të trasha dhe më të forta.

 

Pa aromë.

Testuar nga dermatologu.

4 ml

 

Laps ndriçues

Laps ndriçues me një strukturë të butë dhe ngjyrë delikate rozë të përshtatshme për të gjitha ngjyrat e lëkurës. Zbatohet nën vetullat, i përcakton ato dhe i jep dritë syrit.

 

Pa aromë.

Testuar dermatolog dhe oftalmolog.

Testuar për nikel, krom, kobalt, merkur dhe palladium. **

 

* Test klinik / objektiv 1-mujor i kontrolluar me placebo për 20 individë (frekuenca e aplikimit: çdo ditë).

** Të gjitha më pak se 1 pjesë në milion. Sasi të vogla mund të shkaktojnë sensibilizim të lëkurës.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura