Kategorite See All >

Fat Burner Plus

TOSKANI (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
5,200.00Lekë /20 flakon x 10 mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

TOSKANI – Fat Burner Plus

Shtesa dietike e formuluar për të vepruar në mënyrë efektive në indet yndyrore.

 Heq dhjamin dhe parandalon formimin e tij falë bashkëveprimit të përbërësve të saj. Redukton akumulimin e dhjamit në zona duke përfshirë këmbët, vithet dhe stomakun.

Përmirëson metabolizmin e lipideve.

Nxit shpërbërjen e glukozës duke e ulur nivelin e saj në gjak dhe duke parandaluar shndërrimin e saj në lipide.

 

Indikacionet:

Redukton akumulimin e dhjamit

Lipolitik

Termogjenik

 

Përbërësit

L-carnitine, citrus sinensis extract, green Cofee extract, citric Acid, Potassium sorbate.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura