Kategorite See All >

Fish Oil Concentrate 1000 MG

SOLGAR (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,570.00Lekë /60 Kapsula

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

SOLGAR - Fish Oil Concentrate 1000 MG

- Kapsula të koncentruara të vajit peshkut me raport të mirë të EPA dhe DHA. - Acidet yndyrore të pangopura EPA dhe DHA, kontribuojnë në funksionin normal të zemrës (efekti i dobishëm arrihet me konsumin ditor të 250 mg EPA dhe DHA).

- Produkti është përfituar përmes një procedure të veçantë nën shtypje së ftohtë dhe distilimit molekular, duke rezultuar me vaj të shkallës më të lartë të pastërtisë.

Përdorimi: 1 kapsulë në ditë, gjatë ushqimit.

Kur flasim për vajrat, zakonisht mendojmë për depozitat yndyrore në pjatë dhe për vajin i cili ka tepruar pas fërgimit. Mirëpo vajra janë edhe ato të fituara me presion të ftoftë - siç është vaji i ullirit apo i peshkut.

Vaji i peshkut të detit të veriut ka marr pjesë drejtpërsëdrejti në kthesën e fuqishme të zhvillimit të njerëzimit, nga bashkësia primitive deri në civilizimet e Persisë, Egjiptit, Majës, Greqisë, Romës...

Veprimi i fuqishëm i këtyre vajrave qëndron në përmbajtjen e pasur të acideve yndyrore esenciale të cilat nëse në organizëm nuk futen me ushqim, trupi jonë nuk mund t’i Sintetizojë ato vet.

Simptomat e mungesës së OMEGA-3:

- Ngadalësim i rritjes.

- Probleme me të mësuarit.

- Depresion.

- Hiperaktivitet.

- Mungesë e koncentrimit.

- Dobësim i koordinimit muscular.

- Ngadalësim i shërimit të plagëve.

- Ndjenjë e djegies në muskujt e duarve dhe këmbëve.

- Rezistencë insulinike.

- Rritje e nivelit të kolesterolit, triglicerideve, lipoproteinës si dhe fibrinogjenit.

- Rritje e shtypjes së gjakut.

- Prirje e formimit të trombeve në enët e gjakut.

- Ndezje e indeve.

- Sindroma e depërtimit të zorrëve.

- Alergji, sëmundje autoimune.

- Mbajtje e ujit dhe shfaqje e edemës.

- Rënie e nivelit të energjisë.

- Dobësim i funksionit të gjëndrës tiroide dhe mbiveshkore.

Veprimet e yndyrave esenciale te OMEGA-3:

1. Membranat e eritrociteve i bëjnë më elastike, eritrocitet kalojnë më mirë nëpër kapilarët e ngushtë dhe sigurojnë oksigjenin dhe substancat tjera të domosdoshme për të gjitha qelizat.

2. E rrisin ndjeshmërinë në insulinë, faktor i rëndësishëm për diabetikët;

3. Optimizojnë prodhimin e hemoglobinës;

4. E mbështesin punës e gjëndrave endokrine;

5. I balansojnë lipidet;

6. Kanë veprim të fortë anti-inflamator dhe vazodilatator.

Është e dobishme të dihet:

Acidet yndyrore esenciale omego-3 kanë veprim të fuqishëm anti-inflamator, përkatësisht edhe pse ne nuk jemi të vetëdijshëm, disa reaksione inflamatore janë pothuajse gjithnjë të pranishme në trupin tone. Si shkaktarë i tyre janë mënyra moderne e jetesës, stresi, lëvizshmëria shumë e vogël dhe më së shpeshti të ushqyerit jo adekuat.

Përmes marrjes së rregullt të OMEGA-3 e zvogëlojmë mundësinë e shfaqjes së inflamacioneve kronike të cilat janë shkaktari kryesor i shumë sëmundjeve kronike, posaçërisht pas moshës 60 vjeçare.


Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura