Kategorite See All >

Flat Powder Brush

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
5,045.00Lekë /1
Cmimi ulur:
4,036.00Lekë /1

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Flat Powder Brush

Flat Powder Brush është ideale për të aplikuar të gjithë tipet e pluhurave në fytyrë si bronzerin, cipria. Ka një prerje të rrumbullakët lehtësisht të përshtatshme për fytyrën dhe ndjekjen e linjave.

E përbërë me fije sintetike të një cilësie të lartë, të buta, ofrojnë një përhapje optimale të produktit në mënyrë uniforme.

Sasia: 1

Përdorimi

Merrni me furçën një sasi produkti dhe përhapeni në fytyrë me gjeste të lehta. Këshillohet pastrimi i furçës me Korff Brush Cleanser.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura