Kategorite See All >

Glitter Face Mask

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
3,505.00Lekë /50mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Glitter Face Mask

Një maskë e lehtë dhe e ndritshme për fytyrën që hidraton vetëm në disa minuta. Ajo i siguron lëkurës butësi dhe hidratim, si dhe i jep efekt ndritës. Me ekstrakte të fikut dhe kajsisë.

Përdorimi

Aplikoni maskën një ose disa herë në javë në të gjithë fytyrën. Lëreni për 15 minuta, pastaj hiqni mbetjet me tampon pambuku ose shëplajeni fytyrën më ujë të bollshëm.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura