Kategorite See All >

Hair, Skin and Nails

SWANSON (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,450.00Lekë /60 Tableta
Cmimi ulur:
1,200.00Lekë /60 Tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Swanson – Hair, Skin and Nails

Swanson Health është një markë që njihet për cilësi. Hair, Skin and Nails përmban  MSM, L-Cysteine, ekstrakt të bimës së bishtit të kalit , Choline dhe Inositol, të cilat janë pjesë e kompleksit të vitaminës B. Për shembull, kolina është e mirë pasi mbështet efektin pastrues të mëlçisë. Përveç kësaj, ajo kontribuon në metabolizmin normal të lipideve. Kombinon vitaminat kryesore B për të siguruar ushqimin optimal për mirëmbajtjen e bukurisë.

 Hair, Skin and Nails siguron:

·         Mbështetjen e formimit  të kolagjenit.

·         Trashjen dhe forcimin e  thonjve dhe flokëve.

·         Promovimin e flokëve, lëkurës dhe thonj më të shëndetshëm.

Përdorimi                                                           

Të merret si një shtesë ushqimore, një tabletë, dy herë në ditë, me ujë të bollshëm.


Përbërësit

MSM (methylsulfonylmethane) 700 mg *,Horsetail Grass Stem Extract 250 mg *,L-Cysteine (as L-cysteine HCl) 100 mg *,Choline (as choline bitartrate) 50 mg *,Inositol 25 mg *,PABA (para-aminobenzoic acid) 25 mg *,Other ingredients: Calcium carbonate, microcrystalline cellulose (plant fiber), stearic acid, magnesium stearate, croscarmellose sodium, silica, food glaze, magnesium silicate.,As a dietary supplement, take one tablet two times per day with water.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura