Kategorite See All >

Liver and Kidney Drops

The Organic Pharmacy (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,800.00Lekë /50 mL
Cmimi ulur:
2,240.00Lekë /50 mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

The Organic Pharmacy – Liver and Kidney Drops

 Liver and Kidney Drops është një kombinim bimor për dy organet shumë të rëndësishme të  trupit, melcisë dhe veshkave te cilat ndihmojne ne pastrimin e organizmit nga toksinat.

Ky kombinim i  Dandelion, Milk Thistle, Astragalus, Marshmallow, Berberis, Artichoke dhe Shizandra forcon efektin detoksifikues.

Këshillohet gjatë dietave detoks, për persona me melci dhe veshka të dobëta.

 

Përdorimi

Hidhni 10-15 pika në një gotë me ujë 2-3 herë në ditë.

 

Përbërësit

Dandelion (Taraxacum Officinale), Milk Thistlel, Astragalus, Marshmallow (Althea Officinalis), Barberry (Berberis Vulgaris), Artichoke, Schisandra (Schisandra Chinensis Baill Fruit), Rye Alcohol*, Aqua (Water)

*Ingredients from organic farming


 

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura