Kategorite See All >

Mascara MED XL

Pharmatheiss (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,476.00Lekë /6mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Pharmatheiss – Mascara MED XL 6mL

Për vëllim më të madh dhe qerpikë më të gjatë

- Qerpikë intensiv dhe me ngjyrë të zezë përmes formulës XL volume.

- Stimulon rritjen e qerpikut, falë acidit hyaluronik.

- Qerpikët e depigmentuar gradualisht errësohen.

Shënim:  Lyerja e qerpikëve sugjerohet të fillohet nga poshtë qerpikut deri lart, me lëvizje zigzage.

Për stimulimin e rritjes së qerpikëve të rinj duhet të përdoret rregullisht, çdo ditë.


Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura