Kategorite See All >

Melatonin Extra Strength 5 mg Quick Dissolve

WEBBER NATURALS (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,560.00Lekë /60 Tableta
Cmimi ulur:
1,404.00Lekë /60 Tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

WEBBER NATURALS - Melatonin Extra Strength 5 mg Quick Dissolve

Melatonin nga Webber Naturals është e disponueshme në 5mg tableta që vendosen nën gjuhë për t'u përthithur shpejt në qarkullimin e gjakut. Eshtë produkt natyral, nuk krijon varësi dhe është shumë e sigurt. Ideale për të moshuarit, punëtorët e ndërrimit dhe ata që udhëtojnë. Përmirëson sasinë dhe cilësinë e gjumit.

Ky suplement ndihmon në rregullin e ciklit të gjumit, rivendosjen e orës biologjike dhe përmirësimin e cilësisë së gjumit.Melatonin ndihmon personat që kanë probleme me pagjumësinë. Përmirëson fazën REM të gjumit në mënyrë që të zgjoheni të shplodhur nga lodhjet e shqetësimet e ditës si dhe lehtëson dhimbjet e barkut si rezultat i sindromës së zorrës së irrituar (IBS).

Në rrethana normale gjëndra pineale gjatë natës prodhon melatoninë duke nxitur gjumin. Megjithatë në varësi të punëve, si puna në ndërtim, punët për të cilat është e nevojshme të udhëtosh shumë, punët me turme apo në rastin kur vuani nga sindromi i fazës së vonuar të gjumit (DSPS) është më e vështirë bërja e një gjumi të mirë.

Me kalimin e moshës nivelet e melatoninës në trupin tonë bien ndjeshëm duke shkaktuar tek të moshuarit pagjumësi.

Përdorimi i këtij suplementi 30-90 minuta para gjumit do të rregullojë ritmin cirkadian dhe ju do të bëni një gjumë cilësor.

Gjumi i mirë është i rëndësishëm për mirëqenien e shëndetit tonë. Ky suplement melatonin i cili vendoset nën gjuhë përthtihet me lehtësi dhe siguron efekte të menjëhershme qetësuese.

Para përdorimit flisni me mjekun tuaj për të përcaktuar dozën ditore.


Përdorimi

Ndihmon në rritjen e kohës totale të gjumit (aspekti i cilësisë së gjumit) te njerëzit që vuajnë nga kufizimi i gjumit ose orari i ndryshuar i gjumit (p.sh., puna me turne). Ndihmon për të zvogëluar kohën që duhet për të fjetur te njerëzit me çrregullim të vonuar të fazës së gjumit dhe për të rivendosur ciklin e zgjimit të gjumit të trupit (aspekti i ritmit cirkadian).

Ndihmon për të parandaluar dhe / ose zvogëluar efektet e lagështisë së avionit (p.sh., lodhja e ditës, shqetësimi i gjumit) për njerëzit që udhëtojnë me aeroplan në mënyrë të zakonshme në dy ose më shumë zona kohore. Mund të ndihmojë në zbutjen e dhimbjes së barkut të shoqëruar me sindromën e zorrës së irrituar (IBS).


Përbërësit

Përbërësit kryesorë: Cdo tabletë përmban: Melatonë (jo me origjinë shtazore) 5 mg Përbërësit jo mjekësor: Monohidrat laktoze, celulozë mikrokristaline, aromë mente, natrium kroskarmelozë, stearat magnezi me origjinë bimore (lubrifikant).


Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura