Kategorite See All >

Natural Toothpaste Flavor Free

Jack N' Jill (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
800.00Lekë /50 mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)


Detaje mbi produktin

Jack N’ Jill – Natural Toothpaste Flavor Free

Pasta e dhëmbëve Jack N 'Jill pa aromë e bën pastrimin e dhëmbëve argëtim për fëmijët.

Përbërësit natyral përfshirë 40% Xylitol dhe Calendula ndihmojnë në qetësimin e mishrave të dhëmbëve dhe luftojnë prishjen e dhëmbëve.

Nuk përmban toksina dhe fluoride.

I përshtatshëm për përdorim nga 6 muajsh e lartë.

I sigurt edhe nëse gëlltitet.

Pa aromë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura