Kategorite See All >

Organic Infant Goat Milk Follow On Formula 2 6m+

HOLLE (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,400.00Lekë /400gr

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Holle - Organic Infant Goat Milk Follow On Formula 2 6m+

Organic Goat Milk Follow-On Formula 2 është i përshtatshëm për bebet mbi 6 muaj që po marrin tashmë një vakt ushqim në ditë. Është një alternativë e mirë në krahasim me qumështin e lopës.

Mund të përdoret krahas qumështit të gjirit, pas Holle Organic Infant Formula 1 ose në vend të formulave të tjera.

Përgatitja:

E thjeshtë dhe e shpejtë për tu pergatitur.

Shtoni ujë të zier e të ftohur në 50°C në qumështin pluhur dhe tundeni.

Prodhimi:

Holle Organic Goat Milk Follow-On Formula 2 është e përbërë 99% nga përbërës nga ferma organike.

Kujdes:

Qumështi i nënës është ushqyerja më natyrale dhe e shëndetshme për beben, duke përfshirë të gjithë përbërësit dhe vitaminat e nevojshme. Prandaj HOLLE rekomandon ushqyerjen me gji. Për më tepër kontakti midis nënës dhe fëmijës gjatë gjidhënies përçon ndjesinë e harmonisë dhe komfortit.

Ne ju rekomandojmë të flisni me mjekun ose farmacistin për rëndësinë e të ushqyerit me gji. Disa nga strukturat e proteinës së qumështit të lopës e të dhisë janë të njejta. Fëmijet me një alergji nga qumështi i lopës mund të mos e tolerojnë mirë dhe qumështin e dhisë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura