Kategorite See All >

Organic Nursing Tea

HOLLE (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
555.00Lekë /30gr

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Vendi i origjinës së përbërësve kryesorë: Austria.

Përgatitja:

Hidhni një bustinë çaj në 200ml ujë të zier dhe lërëni për 5-10 min.

Hiqeni dhe lëreni të ftohet.

Prodhimi:

Pa gluten, pa sheqer, pa aromatizues, ngjyrues dhe konservant.

Kujdes:

Holle Organic Nursing Tea mund të përdoret nga fundi i shtatzanisë dhe gjatë gjithë periudhës së dhënies gji. Rekomandohet pirja e 3-6 filxhanëve në ditë. Aniseed, fennel, caraway dhe lemon balm vijnë nga agrikultura organike e çertifikuar. Mos e përgatisni çajin në mikrovalë. Mos e lejoni fëmijën të gëlltisë nga shishja për një periudhë të gjatë për të parandaluar prishjen e dhëmbëve.

Sasia: 30gr

Përbërësit:

Aniseed* 30 %, fennel* 30 %, caraway* 30 %, lemon balm* 10 %.

*nga ferma biodinamike (cilësia demeter).

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura