Kategorite See All >

Oval Foundation Brush

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,910.00Lekë /1

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Oval Foundation Brush

Oval Foundation Brush është furca ideale për aplikimin e fondotintës së lëngshme. Forma e saj ovale siguron një aplikim të persosur. Fijet sintetike dhe të buta përhapin sasinë e duhur të produktit.

Testuar dermatologjikisht.

Sasia: 1

Përdorimi

Përdorni anën e sheshtë të furcës dhe aplikoni fondotintën me lëvizje horizontale nga pjesa e brendshme drejt asaj të jashtme.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura