Kategorite See All >

Shaving Foam + After Shave Cream

RILASTIL (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
5,050.00Lekë /set
Cmimi ulur:
3,500.00Lekë /set

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

RILASTIL - Shaving Foam + After Shave Cream

Seti permban Shkumen e rrojes dhe kremin pas rroje. I pershtatshem dhe per lekurat me te ndjeshme.

Formula e saj unike do e beje proçesin e rruajtjes delikat, pa shume ferkim duke e lene lekuren te qete dhe te hidratuar. 

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura