Kategorite See All >

Superlative Face Elisir

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
11,595.00Lekë /15mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF - Superlative Face Elisir

Superlative Face Elisir, me Kompleksin Ushqyes, Vitaminë C dhe ekstraktin Rosehip, ndihmon për të rivendosur pengesën e lëkurës dhe nivelin optimal të hidratimit dhe të ushqyerit, duke luftuar plakjen e lëkurës.

Lëkura e fytyrës së shpejti do të duket e rigjallëruar, tonifikuar, elastike dhe e ndritshme.

Testuar klinikisht dhe dermatologjikisht.

Përdorimi

Aplikoni disa pika në lëkurën e fytyrës tuaj të pastër dhe të thatë, në mëngjes dhe në mbrëmje, duke masazhuar produktin deri në thithjen e plotë.

Përsëritni aplikacionin sipas nevojës.

Pas kësaj, përdorni Korff Superlative Cream 24 Hours ose Korff Superlative Balm H Hour.

Përbërësit

Nickel, Cobalt, Chrome, Palladium dhe Mercury.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura