Kategorite See All >

The Organic Pharmacy – Elixir of Life

The Organic Pharmacy (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,800.00Lekë /50 mL
Cmimi ulur:
2,240.00Lekë /50 mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

The Organic Pharmacy – Elixir of Life

Elixir of Life nga The Organic Pharmacy me një kombinim të bimëve të ndryshme sic janë  Ashuagandha, ginseng siberian dhe gutu kola(centella asiatica),është shtesë e përditshme për kujdesin e trupit dhe përë t’a bërë lëkurën sa më të re.


Përdorimi

 Hidhni 10-15 pika në një gotë ujë, 2-3 herë në ditë.


 

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura