Kategorite See All >

Ultra Soft CS 5460 Trio Pack

Curaprox (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,500.00Lekë /3 cope

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Curaprox – Ultra Soft CS 5460 Trio Pack

Ultra Soft CS 5460 Trio Pack janë furça dhëmbësh nga Curaprox shumë efikase për pastrimin e dhëmbëve.

Përmbajnë 5460 fije CUREN® me diametër 0.1 mm. Pastrojnë edhe hapësirat më të vështira duke ruajtur gengivat.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura