Kategorite See All >

Ultra Vitamin B Complex

VITABIOTICS (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
900.00Lekë /60 Tablets
Cmimi ulur:
855.00Lekë /60 Tablets

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

VITABIOTICS-Ultra Vitamin B Complex

Kompleksi i vitaminave B përmban 8 vitamina esenciale për organizmin, të rëndësishme për shëndetin e lëkurës, flokëve dhe deri në funksionimin e sistemit nervor.

Ndihmon funksionimin normal të sistemit nervor (Vit. B1, B2, B3, Biotin, B5)

Ndihmon në mirëqenien e flokëve e lëkurës. Vitamin B6 rregullon aktivitetin hormonal, biotina merr pjesë në ciklin e zhvillimit të flokut, vitamina B2 e B3 ndihmojnë në lëkurë.

Bitamina B2 (riboflavin) kontribuon në metabolizmin normal të hekurit dhe formimin e qelizave të gjakut e hemoglobinës. Së bashku me vitaminën B6, B12, B3 e B5 kontribuojnë në çlirimin normal të energjisë duke reduktuar lodhjen.

VitaminaB1 (tiamina) kontribuon në funksionimin normal të zemrës së bashku me vitaminën B12 e acidin folik që marrin pjesë në metabolizmin e homocisteinës.

Vitamina B6, B5 dhe acidi folik ndihmojnë sistemin imunitar.


Veçori të produktit

Sasia:60 tableta


Përdorimi

Një ose dy tableta në ditë.

Të mos përtypen dhe të mos tejkalohet doza e rekomanduar.

Përbërësit

Bulking Agents: Dibasic Calcium Phosphate & Potato Starch, Niacin (Nicotinamide), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carrier: Dibasic Calcium Phosphate]), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B6 (Pyridoxine HCI), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Propylene Glycol, Ethyl Cellulose, Natural Source Colours: Titanium Dioxide, Red Iron Oxide), Sodium Starch Glycolate, Polyvinylpolypyrrolidone, Polyvinylpyrrolidone, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Magnesium Stearate & Purified Talc, Riboflavin, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Biotin.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura