Kategorite See All >

Ultra Vitamin D 1000 IU

VITABIOTICS (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,500.00Lekë /96 tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

VITABIOTICS- Ultra Vitamin D 1000 IU

Ultra Vitamin D 1000 IU siguron një sasi optimale të vitaminës D që luan nje rol te rendesishem ne organizem dhe ne aspekte te tjera te shendetit. Ajo nuk luan rol vetem ne miëmbajtjen e kockave dhe dhëembëve por eshte e njohur gjithashtu për rolin mbeshtetes ne funksionimin normal të sistemit imunitar,ndarjen normale të qelizave dhe funksionin normal të muskujve.

Sasia:96 tableta

Përdorimi

Këshillohet marrja e një tablete ne ditë.

Përbërësit

Bulking Agents: Microcrystalline Cellulose & Pregelatinised Starch, Vitamin D3 (Cholecalciferol), Polyvinylpolypyrrolidone, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Glycerin, Natural Source Colour [Titanium Dioxide]), Anti-Caking Agents: Purified Talc, Magnesium Stearate & Silicon Dioxide, Hydroxypropylcellulose, Polyvinylpyrrolidone.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura