Kategorite See All >

Vitamin B Complex 50 + C

NATURES AID (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,700.00Lekë /30 Tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Natures Aid – Vitamin B Complex  50 + C

Këto tableta të Natures Aid sigurojnë një kombinim të tetë vitaminave B:

Vitamina B1, Vitamina B2, Niacin (vitamina B3), Acid Pantothenic (B5), Vitamina B6, Biotin (B7), Acid Folik (B9) dhe Vitaminë B12. Ky grup i vitaminave B punojnë së bashku për të mbështetur trupin në një numër mënyrash të ndryshme:

 

Vitaminat B1, B2, dhe B12 kontribuojnë në sistemin nervor të shëndetshëm.

Niacina, Acidi Folik dhe Vitamina B6 ndihmojnë për të mbështetur funksionimin normal psikologjik.

Vitaminat B1, B2, B5, B6 dhe B12 kontribuojnë në prodhimin normal të energjisë.

Niacina, Acidi Folik, Vitamina B5, Vitamina B6 dhe Vitamina B12 ndihmojnë në reduktimin e lodhjes.

Vitamina B5 mbështet performancën normale mendore.


Përdorimi

Merrni një ose dy tableta në ditë me ushqimin.

 

Përbërësit

Vitamin C Prep (Ascorbic Acid, Hydroxypropylmethylcellulose), Microcrystalline Cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose, Thiamin (as Hydrochloride), Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride), Pantothenic Acid (as Calcium Pantothenate), Riboflavin, Niacin (as Nicotinamide), Inositol, Choline Bitartrate, Para Amino Benzoic Acid (P.A.B.A.), Anticaking Agents (Vegetable Source Stearic Acid, Silicon Dioxide Vegetable Source Magnesium Stearate), Vitamin B12 Prep, (Cyanocobalamin, Calcium Phosphate), Folic Acid, D-Biotin.Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura