Kategorite See All >

Vitamin C 1000 + Bioflavonoids

Natural Factors (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,000.00Lekë /90 Tableta
Cmimi ulur:
1,600.00Lekë /90 Tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Natural Factors - Vitamin C1000 + Bioflavonoids

Vitamina C 1000 mg përmban bioflavonoide agrumesh dhe trëndafila për të optimizuar përdorimin e trupit të vitaminës C.

Bioflavonoidët rritin perthithjen dhe veprojnë në sinergji me vitaminën C për të siguruar mbrojtje antioksiduese, për të mbajtur të shëndetshëm kolagjenin dhe për të rritur forcën e kapilarëve.  

Vitamina C është një antioksidant i fuqishëm i cili mbështet kocka të shëndetshme, kërce, dhëmbë dhe mishrat e dhëmbëve. Ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi i radikalëve të lirë dhe mungesat e vitaminës C në dietën ditore dhe mbështet rritjen e shëndetshme të qelizave.    


Përdorimi

1 tabletë në ditë ose siç udhëzohet nga një profesionist shëndetësor.Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura