Kategorite See All >

White Silk Face Exfoliating Pads

KORFF (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,660.00Lekë /50 Pads
Cmimi ulur:
3,728.00Lekë /50 Pads

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

KORFF – White Silk Face Exfoliating Pads

Tampone eksfoljues me kompleksin Spot CorreCt dhe Vitamina PP zvogëlojnë intensitetin e njollave kafe në fytyrë dhe rrisin shkëlqimin e fytyrës.

Përdorimi

Aplikoni një tampon në fytyrë dhe qafë duke masazhuar lehtë, për t'u siguruar që shpërndani produktin në të gjitha zonat e prekura.

Përsëriteni çdo mbrëmje për 30 ditë. Në muajt në vijim vazhdoni trajtimin duke aplikuar një tampon çdo mbrëmje dy herë në javë deri në reduktimin e dëshiruar të njollës.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura