Kategorite See All >

Zinc Citrate

WEBBER NATURALS (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
2,180.00Lekë /180 tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(0 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Natural Factors - Zinc Citrate

Zinku është një mineral gjurmët e së cilit gjenden praktikisht në çdo qelizë të trupit dhe është një përbërës në mbi 200 enzima. Zinku është veçanërisht i rëndësishëm në funksionin e duhur te sistemit imunitar, mbështetjen për rritjen e shëndetshme të qelizave dhe lëkurën e shëndetshme, shëndetin e prostatës dhe riprodhimit, si dhe ndjenjën tonë të nuhatjes, shijes dhe shikimit.

* Citrati i zinkut është një formë e shkëlqyeshme e zinkut pasi citratet absorbohen jashtëzakonisht mirë dhe tolerohen mirë nga trupi. *  

Përdorimi i Sugjeruar

1 tabletë në ditë ose siç udhëzohet nga një profesionist shëndetësor.  

Përbërës të tjerë

Celuloza mikrokristaline, stearat magnezi (shkalla e perimeve).  

Nuk përmban ngjyra artificiale, ruajtës ose ëmbëlsues; pa qumësht, niseshte, sheqer, grurë, gluten, maja, soje, misër, vezë, peshk, butak, produkte shtazore, kripë, arra pemësh ose OMGJ.   Prodhuar nga Faktorë Natyrorë për të siguruar siguri dhe potencë në përputhje me Praktikat e Prodhimit të Mirë (PMP) të FDA dhe Kanada Shëndetësore.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura