menyra pagese

Më poshtë FAQ janë disa shqetësime të zakonshme të klientëve tanë përpara se të blejnë temën.
Nëse keni pyetje të tjera, ju lutemi dërgoni vetëm te example@domain.com .

Filtro sipas temës
Të gjitha
  • Të gjitha
  • Pyetje para shitjes
  • Pyetje teknike + tematike

Kam nevojë për ndihmë?

Nëse keni një problem ose pyetje që kërkon ndihmë të menjëhershme, mund të klikoni butonin më poshtë për të biseduar drejtpërdrejt me një përfaqësues të Shërbimit të Klientit.

Nëse nuk jemi të disponueshëm, na dërgoni një email dhe ne do t'ju kthehemi brenda 20-36 orëve!

Pyetje para shitjes

Po do të jetë

Ju lutemi sigurohuni që të ndiqni hapat e mëposhtëm:

1/ Shkarkoni paketën nga themeforest.net (Skedari është në format zip)

2/ Ekstraktoni skedarin që sapo keni shkarkuar (Mos harroni këtë hap).

3/ Gjeni këtë skedar: ella-xxx-sections-ready.zip në dosjen Ella Sections Ready xxx, atëherë ju vetëm duhet të ngarkoni skedarin ella-xxx-sections-ready.zip në dyqanin tuaj Shopify.

- Nëse dëshironi të përdorni versionin Ella RTL. Ju lutemi gjeni këtë skedar: ella-xxx-sections-ready-rtl.zip në dosjen Ella Sections Ready xxx RTL, atëherë ju vetëm duhet të ngarkoni skedarin ella-xxx-sections-ready-rtl.zip në dyqanin tuaj Shopify

- Nëse dëshironi të instaloni temën e fëmijëve, ju lutemi shkoni te dosja përkatëse e temës

Për të kursyer kohën tuaj dhe për të arritur shpejt mbështetjen tonë, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm:

  • Krijo një llogari të stafit për ne (me lejen e Temave dhe lejen e Cilësimeve) http://docs.shopify.com/manual/settings/account/staff-members
  • Regjistroni pamjen e ekranit ose videon për problemin që keni.
  • Specifikoni modelin dhe versionin që po përdorni.
  • Përshkruani qartë se si të riprodhoni problemin.
  • Dërgoni të gjitha informacionet (llogarinë e stafit, pamjen e ekranit, videon, emrin dhe versionin e shabllonit, përshkrimin e problemeve, lidhjen) në email@domain.com

Po, ne do t'ju ndihmojmë të instaloni shabllonin nëse është e nevojshme

Po, ne po. Ju lutemi dërgoni kërkesat tuaja për personalizim në email@domain.com, ne do t'ju japim ofertën tonë. Faleminderit.

Normalisht ne nuk ofrojmë mbështetje gjatë fundjavave, përveç rasteve urgjente. Në këto raste, ju duhet vetëm të shënoni "Urgjente" në emailin tuaj, ne do t'ju kthejmë ASAP.

1/ Krijo një llogari të stafit për ne (me lejen e Temave dhe lejen e Cilësimeve) http://docs.shopify.com/manual/settings/account/staff-members

2/ Regjistroni pamje nga ekrani ose video për problemin që keni.

3/ Specifikoni cilin shabllon dhe version po përdorni.

4/ Përshkruani qartë se si të riprodhoni çështjen.

5/ Paraqisni një biletë mbështetjeje këtu: https://halosoft.ticksy.com/ . Ekipi ynë i mbështetjes do t'ju përgjigjet sa më shpejt, ju lutemi na ndihmoni të presim.

Pyetje teknike + tematike

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Përdorni tekstin e mbivendosjes për t'u dhënë klientëve tuaj njohuri për markën tuaj. Zgjidhni imazhin dhe tekstin që lidhet me stilin dhe historinë tuaj.

Nuk mund të gjeni përgjigje të kënaqshme? Kontaktoni mbështetjen