Pulë 4 m+

Detaje mbi produktin Holle – Pulë 4m+ Kavanozat Holle në mënyrë të tillë që ata janë në...
Shitësi: HOLLE
Disponueshmëria: Në magazinë
Lek 350 ALL
Lek 350 ALL
Të lutem nxito! Vetëm 10 ka mbetur në magazinë
Nëntotali: Lek 350
10 klientë po e shikojnë këtë produkt

Transport falas

Transporti standard falas për porositë mbi 5000 Lekë

Parashikohet të dorëzohet më 12/01/2022 - 15/10/2022.

Kthime Falas

Mëso më shumë.
Pulë 4 m+

Shitësi: HOLLE

Pulë 4 m+

Lek 350

Shitësi: HOLLE

Pulë 4 m+

Lek 350

Detaje mbi produktin
Holle – Pulë 4m+

Kavanozat Holle në mënyrë të tillë që ata janë në ndihmë për të bërë kujdes të ndryshëm të secilit femijë.
Janë vakti ideal kur jeni me nxitim ose kur jeni në lëvizje për shikimin tuaj.

Zgjedhja është e gjerë. Ju mund të gjeni kavanoza me një kohë si dhe kavanoza me dy ose më shumë perime.
Këto kavanoz janë të pasura me vlerat e ushqimeve dhe rriten në mënyre biodinamike organike. Të gjitha fazat e prodhimit kalojnë në kontrollin e shumë të rreptave.
Shije mish pule.

Produkt 100% i çertifikuar Demeter.
CO2 neutral.
Pa kripë të plotë (vetëm kripë natyrale)
Shumëllojshmëri produktesh pa gluten
Produkte antialergjike pa përmbajtje laktozë qumështi dhe veze.

Politika e Kthimit

Ju mund t'i ktheni shumicën e artikujve të rinj, të pahapur brenda 30 ditëve pas dorëzimit për një rimbursim të plotë. Ne do të paguajmë gjithashtu kostot e transportit të kthimit nëse kthimi është rezultat i gabimit tonë (keni marrë një artikull të pasaktë ose me defekt, etj.).

Ju duhet të prisni që të merrni rimbursimin tuaj brenda katër javësh nga dhënia e paketës tuaj dërguesit të kthimit, megjithatë, në shumë raste do të merrni një rimbursim më shpejt. Kjo periudhë kohore përfshin kohën e tranzitit që ne të marrim kthimin tuaj nga dërguesi (5 deri në 10 ditë pune), kohën që na duhet për të përpunuar kthimin tuaj pasi ta marrim atë (3 deri në 5 ditë pune) dhe kohën që duhet banka juaj për të përpunuar kërkesën tonë për rimbursim (5 deri në 10 ditë pune).

Nëse keni nevojë të ktheni një artikull, thjesht identifikohuni në llogarinë tuaj, shikoni porosinë duke përdorur lidhjen "Përfundoni porositë" nën menynë Llogaria ime dhe klikoni butonin "Kthejeni artikullin(ët). Ne do t'ju njoftojmë me e-mail për rimbursimin tuaj pasi të kemi marrë dhe përpunuar artikullin e kthyer.

Transporti

Ne mund të dërgojmë në pothuajse çdo adresë në botë. Vini re se ka kufizime për disa produkte dhe disa produkte nuk mund të dërgohen në destinacione ndërkombëtare.

Kur bëni një porosi, ne do të vlerësojmë datat e transportit dhe dorëzimit për ju bazuar në disponueshmërinë e artikujve tuaj dhe opsionet e transportit që zgjidhni. Në varësi të ofruesit të transportit që zgjidhni, vlerësimet e datës së transportit mund të shfaqen në faqen e kuotave të transportit.

Ju lutemi vini re gjithashtu se tarifat e transportit për shumë artikuj që ne shesim janë të bazuara në peshë. Pesha e çdo artikulli të tillë mund të gjendet në faqen e tij të detajeve. Për të pasqyruar politikat e kompanive të transportit që ne përdorim, të gjitha peshat do të rrumbullakosen në paundin tjetër të plotë.

Produkte të ngjashme

Produktet e shikuara së fundmi