Larës goje e bardhë

Për rikthimin e bardhësisë natyrale të dhëmbëve Shpëlarësi LACALUT bardhë është një produkt i ri, i krijuar...
Shitësi: LACALUT
Disponueshmëria: Në magazinë
Lek 530 ALL
Lek 530 ALL
Të lutem nxito! Vetëm 5 ka mbetur në magazinë
Nëntotali: Lek 530
10 klientë po e shikojnë këtë produkt

Transport falas

Transporti standard falas për porositë mbi 5000 Lekë

Parashikohet të dorëzohet më 12/01/2022 - 15/10/2022.

Kthime Falas

Mëso më shumë.
Larës goje e bardhë

Shitësi: LACALUT

Larës goje e bardhë

Lek 530

Shitësi: LACALUT

Larës goje e bardhë

Lek 530

Për rikthimin e bardhësisë
natyrale të dhëmbëve
Shpëlarësi LACALUT bardhë është një
produkt i ri, i krijuar për një efekt zbardhues më të gjatë të pastës së
dhëmbëve

Lacalut White. Vetitë e Shpëlarësit:

Një pjesë e bardhë si bora kërkon kujdes të gjithëpërfshirës. Dihet
se produktet që konsumojnë çdo ditë, negativisht në ngjyrën e smaltit,
duke e njolosur aty. Çaji, kafja, vera e kuqe – madje edhe doza të vogla të
disa pijeve mund të jenë në ngjyrë të dhëmbëve dhe pirja e tyre, për
të mos përmendur dëmtimin e të gjithë trupit në tërësi, që në dhëmbë lë një
shtresa të verdhë.
Falë aktiviteteve të përfshira në aktivitetin e saj Lacalut ndihmon për rikthimin
e ngjyrosura se bardhë dhe bluson formimin e pllakëzave, gurëzave dhe
shtesë shtesë kundër kariesit.Shpëlaresi Lacalut white rekomandohet sidomos për
duhanpirësit, personat që pijnë çaj dhe kafe dashësit, është një ndjenjë kur
në proteza, implante, tela të dhëmbëve dhe strukturat e tjera
ortodontike.

Politika e Kthimit

Ju mund t'i ktheni shumicën e artikujve të rinj, të pahapur brenda 30 ditëve pas dorëzimit për një rimbursim të plotë. Ne do të paguajmë gjithashtu kostot e transportit të kthimit nëse kthimi është rezultat i gabimit tonë (keni marrë një artikull të pasaktë ose me defekt, etj.).

Ju duhet të prisni që të merrni rimbursimin tuaj brenda katër javësh nga dhënia e paketës tuaj dërguesit të kthimit, megjithatë, në shumë raste do të merrni një rimbursim më shpejt. Kjo periudhë kohore përfshin kohën e tranzitit që ne të marrim kthimin tuaj nga dërguesi (5 deri në 10 ditë pune), kohën që na duhet për të përpunuar kthimin tuaj pasi ta marrim atë (3 deri në 5 ditë pune) dhe kohën që duhet banka juaj për të përpunuar kërkesën tonë për rimbursim (5 deri në 10 ditë pune).

Nëse keni nevojë të ktheni një artikull, thjesht identifikohuni në llogarinë tuaj, shikoni porosinë duke përdorur lidhjen "Përfundoni porositë" nën menynë Llogaria ime dhe klikoni butonin "Kthejeni artikullin(ët). Ne do t'ju njoftojmë me e-mail për rimbursimin tuaj pasi të kemi marrë dhe përpunuar artikullin e kthyer.

Transporti

Ne mund të dërgojmë në pothuajse çdo adresë në botë. Vini re se ka kufizime për disa produkte dhe disa produkte nuk mund të dërgohen në destinacione ndërkombëtare.

Kur bëni një porosi, ne do të vlerësojmë datat e transportit dhe dorëzimit për ju bazuar në disponueshmërinë e artikujve tuaj dhe opsionet e transportit që zgjidhni. Në varësi të ofruesit të transportit që zgjidhni, vlerësimet e datës së transportit mund të shfaqen në faqen e kuotave të transportit.

Ju lutemi vini re gjithashtu se tarifat e transportit për shumë artikuj që ne shesim janë të bazuara në peshë. Pesha e çdo artikulli të tillë mund të gjendet në faqen e tij të detajeve. Për të pasqyruar politikat e kompanive të transportit që ne përdorim, të gjitha peshat do të rrumbullakosen në paundin tjetër të plotë.

Produkte të ngjashme

Produktet e shikuara së fundmi