Formula organike për foshnjat 1

Formula organike për bebe HOLLE është bërë nga 99% e produkteve të rritura në mënyrë organike. Qumështi...
Shitësi: HOLLE
Disponueshmëria: Në magazinë
Lek 1,600 ALL
Lek 1,600 ALL
Të lutem nxito! Vetëm 10 ka mbetur në magazinë
Nëntotali: Lek 1,600
10 klientë po e shikojnë këtë produkt

Transport falas

Transporti standard falas për porositë mbi 5000 Lekë

Parashikohet të dorëzohet më 12/01/2022 - 15/10/2022.

Kthime Falas

Mëso më shumë.
Formula organike për foshnjat 1

Shitësi: HOLLE

Formula organike për foshnjat 1

Lek 1,600

Shitësi: HOLLE

Formula organike për foshnjat 1

Lek 1,600

Formula organike për bebe HOLLE është bërë nga 99% e produkteve të rritura në mënyrë organike. Qumështi i lidhur në formulat HOLLE vjen nga për të rritur në ferma biodinamike (Demeter) në ambientin me përkujdesje dhe të tjera. Fermat i përmbahen në mënyrë strikte të gjuhës evropiane si dhe rregullave të tjera Demeter. Kullotja e lopëve në fusha të shëndetshme biodinamike është arsyeja e njerëzve superiorë të qumështit të ushqimit të tyre. Përbërës të tjerë të djegal vajrat organik vegjet që i japin bebes acidet yndyrore të rënishmë. Niseshtja organike dhe maltodekstrina të derivuara nga misri dhe bëjnë më kremoz. Pjesa e mbetur prej 1% e përbërësve janë vitamina dhe minerale të nevojshme për konsumin e bebes suaj sipas kuptimit të BE.

Politika e Kthimit

Ju mund t'i ktheni shumicën e artikujve të rinj, të pahapur brenda 30 ditëve pas dorëzimit për një rimbursim të plotë. Ne do të paguajmë gjithashtu kostot e transportit të kthimit nëse kthimi është rezultat i gabimit tonë (keni marrë një artikull të pasaktë ose me defekt, etj.).

Ju duhet të prisni që të merrni rimbursimin tuaj brenda katër javësh nga dhënia e paketës tuaj dërguesit të kthimit, megjithatë, në shumë raste do të merrni një rimbursim më shpejt. Kjo periudhë kohore përfshin kohën e tranzitit që ne të marrim kthimin tuaj nga dërguesi (5 deri në 10 ditë pune), kohën që na duhet për të përpunuar kthimin tuaj pasi ta marrim atë (3 deri në 5 ditë pune) dhe kohën që duhet banka juaj për të përpunuar kërkesën tonë për rimbursim (5 deri në 10 ditë pune).

Nëse keni nevojë të ktheni një artikull, thjesht identifikohuni në llogarinë tuaj, shikoni porosinë duke përdorur lidhjen "Përfundoni porositë" nën menynë Llogaria ime dhe klikoni butonin "Kthejeni artikullin(ët). Ne do t'ju njoftojmë me e-mail për rimbursimin tuaj pasi të kemi marrë dhe përpunuar artikullin e kthyer.

Transporti

Ne mund të dërgojmë në pothuajse çdo adresë në botë. Vini re se ka kufizime për disa produkte dhe disa produkte nuk mund të dërgohen në destinacione ndërkombëtare.

Kur bëni një porosi, ne do të vlerësojmë datat e transportit dhe dorëzimit për ju bazuar në disponueshmërinë e artikujve tuaj dhe opsionet e transportit që zgjidhni. Në varësi të ofruesit të transportit që zgjidhni, vlerësimet e datës së transportit mund të shfaqen në faqen e kuotave të transportit.

Ju lutemi vini re gjithashtu se tarifat e transportit për shumë artikuj që ne shesim janë të bazuara në peshë. Pesha e çdo artikulli të tillë mund të gjendet në faqen e tij të detajeve. Për të pasqyruar politikat e kompanive të transportit që ne përdorim, të gjitha peshat do të rrumbullakosen në paundin tjetër të plotë.

Produkte të ngjashme

Produktet e shikuara së fundmi