Qumështi organik i dhisë për foshnjat Follow On Formula 2 6m+

Qumështi organik i dhisë për fëmijë Follow On Formula 2 6m+është i Kjo për bebet 6 muaj...
Shitësi: HOLLE
Disponueshmëria: Në magazinë
Lek 2,600 ALL
Lek 2,600 ALL
Të lutem nxito! Vetëm 10 ka mbetur në magazinë
Nëntotali: Lek 2,600
10 klientë po e shikojnë këtë produkt

Transport falas

Transporti standard falas për porositë mbi 5000 Lekë

Parashikohet të dorëzohet më 12/01/2022 - 15/10/2022.

Kthime Falas

Mëso më shumë.
Qumështi organik i dhisë për foshnjat Follow On Formula 2 6m+

Shitësi: HOLLE

Qumështi organik i dhisë për foshnjat Follow On Formula 2 6m+

Lek 2,600

Shitësi: HOLLE

Qumështi organik i dhisë për foshnjat Follow On Formula 2 6m+

Lek 2,600

Qumështi organik i dhisë për fëmijë Follow On Formula 2 6m+është i
Kjo për bebet 6 muaj që po marrin mbi një vakt ushqim në ditë.
Është një alternativë e mirë në krahasim me qumështin e lopës. Mund të përdoret
krahas qumështit të gjirit, pas Holle Organic Infant Formula 1 ose në vend të
formulave të tjera.

Politika e Kthimit

Ju mund t'i ktheni shumicën e artikujve të rinj, të pahapur brenda 30 ditëve pas dorëzimit për një rimbursim të plotë. Ne do të paguajmë gjithashtu kostot e transportit të kthimit nëse kthimi është rezultat i gabimit tonë (keni marrë një artikull të pasaktë ose me defekt, etj.).

Ju duhet të prisni që të merrni rimbursimin tuaj brenda katër javësh nga dhënia e paketës tuaj dërguesit të kthimit, megjithatë, në shumë raste do të merrni një rimbursim më shpejt. Kjo periudhë kohore përfshin kohën e tranzitit që ne të marrim kthimin tuaj nga dërguesi (5 deri në 10 ditë pune), kohën që na duhet për të përpunuar kthimin tuaj pasi ta marrim atë (3 deri në 5 ditë pune) dhe kohën që duhet banka juaj për të përpunuar kërkesën tonë për rimbursim (5 deri në 10 ditë pune).

Nëse keni nevojë të ktheni një artikull, thjesht identifikohuni në llogarinë tuaj, shikoni porosinë duke përdorur lidhjen "Përfundoni porositë" nën menynë Llogaria ime dhe klikoni butonin "Kthejeni artikullin(ët). Ne do t'ju njoftojmë me e-mail për rimbursimin tuaj pasi të kemi marrë dhe përpunuar artikullin e kthyer.

Transporti

Ne mund të dërgojmë në pothuajse çdo adresë në botë. Vini re se ka kufizime për disa produkte dhe disa produkte nuk mund të dërgohen në destinacione ndërkombëtare.

Kur bëni një porosi, ne do të vlerësojmë datat e transportit dhe dorëzimit për ju bazuar në disponueshmërinë e artikujve tuaj dhe opsionet e transportit që zgjidhni. Në varësi të ofruesit të transportit që zgjidhni, vlerësimet e datës së transportit mund të shfaqen në faqen e kuotave të transportit.

Ju lutemi vini re gjithashtu se tarifat e transportit për shumë artikuj që ne shesim janë të bazuara në peshë. Pesha e çdo artikulli të tillë mund të gjendet në faqen e tij të detajeve. Për të pasqyruar politikat e kompanive të transportit që ne përdorim, të gjitha peshat do të rrumbullakosen në paundin tjetër të plotë.

Produkte të ngjashme

Produktet e shikuara së fundmi