Interdental Brushes

Furçat interdentale janë një pjesë e rëndësishme e jetës së njerëzve,  të cilët kërkojnë kujdes,  veçanërisht të...
Brandi: LACALUT
Gjendja: Ka gjendje
Lek 400 ALL
Lek 400 ALL
Mbylle porosinë vetëm 5 kanë ngel në stok!
Subtotal: Lek 400
10 customers are viewing this product

Posta falas

Posta falas për porosi me vlerë mbi 5000 Lekë

Lexo politikat e kthimit

Mëso më shumë
Interdental Brushes

Vendor: LACALUT

Interdental Brushes

Lek 400

Vendor: LACALUT

Interdental Brushes

Lek 400

Furçat interdentale janë një pjesë e rëndësishme e jetës së njerëzve,  të cilët kërkojnë kujdes,  veçanërisht të kujdesshëm në trajtimin ortodontik dhe ortopedik. Ato përdoren gjithashtu për pastrimin e hapësirave të mëdha ndërdentale te njerëzit me dhëmbë të shëndetshëm. Furçat interdentale, përdoren gjithashtu për të pastruar mishrat nën implant, për të parandaluar plagën nën presion në trupin e protezës.

Nuk ka informacion shtesë për këtë produkt.

Dërgesa të shpejta në Shqipëri dhe Kosovë

Për të gjitha porositë me vlerë mbi 5000 Lekë posta është falas, brenda territorit të Shqipërisë, kurse për Kosovën për të perfituar postën falas porosia duhet të jetë më e madhe se 80 Euro

Politikat e kthimit

Nëse dëshironi të ktheni një produkt brenda 14 ditëve, jeni të lirë ta bëni këtë tek ne. Fillimisht, na kontaktoni për të njoftuar për kthimin që dëshironi të bëni. Mund të na kontaktoni me email ose telefon. Të dhënat tona të kontaktit mund t’i gjeni edhe në faqen tonë duke klikuar opsionin “KONTAKTE”. Më pas, plotësoni faturën e blerjes duke përfshirë emrin e produktit të kthyer dhe arsyen e kthimit. Me faturën e plotësuar, mund ta dërgoni produktin në adresën tonë. Ju mund ta dorëzoni produktin vetë fizikisht në pikat tona të shitjes, ose mund ta dërgoni me postë në adresën tonë: Aoos shpk Tiranë, Farkë, Mjull Bathore, Rruga e Elbasanit, Objekti Nr. 4, përballë TEG. Ne jemi gjithashtu të gatshëm të informojmë postën që të vijë ta marrë produktin tek ju. Në këto raste, ju do të keni mundësi të paguani çmimet preferenciale që ne kemi për dërgimin e produktit. Kostoja e dërgesës është 200 Lekë. Faleminderit që zgjodhët Aoos.

Related Products

Recently Viewed Products