Kategorite See All >

Body Relaxing Fragrant Water

NUXE (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
4,500.00Lekë /100 mL

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Nuxe – Body Relaxing Fragrant Water

Body  Relaxing Fragrant Ëater nga Nuxe i cili është prodhuar në vitin 2017 lejon që të parfumoni dhe rifreskoni lëkurën tuaj çdo ditë. Ka një aromë të freskët dhe të ëmbël të Luleve të Bardha, Sorbet Coco, Vaniljes dhe Myshkut, duke ju dhënë një çlodhje optimale.

I përshtatshëm për të gjithë tipet e lëkurës.

95% të përbërësve janë me origjinë natyrore.

I parfumuar.

 

Përdorimi

Sprucojeni produktin në lëkurë në mëngjes dhe/ose në mbrëmje.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura