Kategorite See All >

ViraSoothe Gel

Stada (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
780.00Lekë /50gr

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Stada – ViraSoothe Gel

ViraSoothe Gel nga Stada ndihmon në lehtësimin e simptomave irrituese të Variçelës (lisë së dhenve).

Njollat e kuqe dhe flluskat që lidhen me linë e dhenve shpesh mund të bëhen kruajtëse, të përflakur dhe të infektuar me baktere. Gërvishtja e këtyre zonave mund të përhap çdo infeksion.

Virasoothe Gel  siguron qetësim për zonat e prekura, përmban OSMO Care, një teknologji unike e patentuar që është vërtetuar klinikisht se lehtëson simptomat irrituese të lisë së dhenve duke ftohur lëkurën dhe në këtë mënyrë lehtëson kruajtjen. Duke mbrojtur lëkurën ajo lejon që lëkura të shërohet natyrshëm gjë që mund të ndihmoj në zvogëlimin e shenjave afatgjata.

I përshtatshëm për përdorim që nga muaji i gjashtë i lindjes.

 

Përdorimi

Aplikojeni kremin në trupin e fëmijës tuaj duke e masazhuar butësisht lëkurën.


 

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura