A2 Organic Infant Formulas

Detaje mbi produktin Holle – A2 Organic Infant Formulas Qumështi organic A2 Infant Formulas nga Holle vjen...
Brandi: HOLLE
Gjendja: Ka gjendje
Lek 5,500 ALL
Lek 5,500 ALL
Mbylle porosinë vetëm 10 kanë ngel në stok!
Subtotal: Lek 5,500
10 customers are viewing this product

Posta falas

Posta falas për porosi me vlerë mbi 5000 Lekë

Lexo politikat e kthimit

Mëso më shumë
A2 Organic Infant Formulas

Vendor: HOLLE

A2 Organic Infant Formulas

Lek 5,500

Vendor: HOLLE

A2 Organic Infant Formulas

Lek 5,500

Detaje mbi produktin
Holle – A2 Organic Infant Formulas
Qumështi organic A2 Infant Formulas nga Holle vjen nga lopë të përzgjedhura posaçërisht që prodhojnë natyrshëm vetëm llojin e proteinave A2 dhe jo A1. Këto lopë janë zgjedhur në mënyrë specifike me një test të rreptë.

Çfarë ofron?
Qumështi i lopës përbëhet kryesisht nga proteina, yndyrna, laktozë dhe ujë. Me ligj formula e foshnjave duhet të pasurohet me vitamina, minerale dhe yndyrna shtesë që kërkojnë foshnjat dhe të vegjlit për zhvillimin e tyre të shëndetshëm. Holle ka pasur gjithmonë strategjinë e vet në këtë drejtim - mbajini të gjitha formulimet e qumështit sa më të pastra. Qumështi Holle A2 bazohet në qumështin e lopës në formën e tij më natyrale dhe me burim nga tufat A2 pastërtia e të cilëve është e vërtetuar.

Cili është ndryshimi midis A1 dhe A2?

Studiuesit besojnë se para zbutjes së tyre, qumështi i lopës përmbante vetëm A2 beta-kazeinë. A2 është kështu beta-kazeina origjinale; varianti A1 është një derivate i shkaktuar kur aminoacidi prolin u zëvendësua nga hististina. Lopët e sotme të qumështit A1 prodhojnë gjithsej pesë kazeinë, përfshirë alfa-S1-kazeinë e cila përveç proteinave të qumështit beta-laktoglobulinë në raste të rralla mund të jetë përgjegjëse për nxitjen e alergjive ndaj proteinave. Rreth një e treta e proteinave të përfshira në qumështin e lopës klasifikohet si beta-kazeinë. Ngjarjet më të zakonshme të 15 llojeve të ndryshme të beta-kazeinës janë A1 dhe A2, të dyja të cilat ndahen ndryshe gjatë procesit të tretjes. A2 beta-kazeina nuk mund të ndahet nga enzimat aq lehtë sa A-beta-kazeina. Kjo karakteristikë e beta-kazeinës A1 rezulton në lëshimin e vëllimeve përkatëse të strukturës bioaktive të proteinave BCM-7.

Kur rekomandohen produktet e qumështit për fëmijë Holle A2?

Formula e foshnjave Holle A2 e cila prodhohet ekskluzivisht duke përdorur qumësht nga lopët A2, mund të jepet si një alternativë ndaj produkteve të qumështit të lopëve ekzistuese Holle nëse një nënë nuk është në gjendje të ushqejë me gji ose kërkohet ushqim shtesë. Qumështi i lopëve dhe i dhisë kanë shije të ndryshme dhe kjo mund të jetë një nga arsyet kryesore pse prindërit nuk dëshirojnë të kalojnë në produktet e qumështit të dhisë Holle. Në përgjigje të kësaj Holle tani po ofron gamën e qumështit A2 si një alternativë ndaj produkteve standarde të bazuara në qumështin e lopëve sepse foshnjat dhe fëmijët me sisteme tretëse të ndjeshme në veçanti e tolerojnë atë mirë. Intoleranca ndaj laktozës ndodh rrallë në dy vitet e para të jetës së fëmijëve. Toleranca më e mirë e pretenduar e qumështit A2 nuk mund t'i atribuohet përmbajtjes së tij të laktozës, pasi kjo është e krahasueshme me atë të qumështit A1.

Nuk ka informacion shtesë për këtë produkt.

Dërgesa të shpejta në Shqipëri dhe Kosovë

Për të gjitha porositë me vlerë mbi 5000 Lekë posta është falas, brenda territorit të Shqipërisë, kurse për Kosovën për të perfituar postën falas porosia duhet të jetë më e madhe se 80 Euro

Politikat e kthimit

Nëse dëshironi të ktheni një produkt brenda 14 ditëve, jeni të lirë ta bëni këtë tek ne. Fillimisht, na kontaktoni për të njoftuar për kthimin që dëshironi të bëni. Mund të na kontaktoni me email ose telefon. Të dhënat tona të kontaktit mund t’i gjeni edhe në faqen tonë duke klikuar opsionin “KONTAKTE”. Më pas, plotësoni faturën e blerjes duke përfshirë emrin e produktit të kthyer dhe arsyen e kthimit. Me faturën e plotësuar, mund ta dërgoni produktin në adresën tonë. Ju mund ta dorëzoni produktin vetë fizikisht në pikat tona të shitjes, ose mund ta dërgoni me postë në adresën tonë: Aoos shpk Tiranë, Farkë, Mjull Bathore, Rruga e Elbasanit, Objekti Nr. 4, përballë TEG. Ne jemi gjithashtu të gatshëm të informojmë postën që të vijë ta marrë produktin tek ju. Në këto raste, ju do të keni mundësi të paguani çmimet preferenciale që ne kemi për dërgimin e produktit. Kostoja e dërgesës është 200 Lekë. Faleminderit që zgjodhët Aoos.

Related Products

Recently Viewed Products