Kategorite See All >

Antiseptic Healing Cream

SUDOCREM (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
600.00Lekë - 1,200.00Lekë /60 gr

Sasia:
Sasi:
(23 e disponueshme)

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

SUDOCREAM - Antiseptic Healing Cream

Antiseptic Healing Cream është një krem ​​popullor dhe efektiv për qetësimin e lëkurës së lënduar, trajtimin e skuqjes së gjumit, ekzemës dhe puçrrave. Gjithëanshëm dhe shërues, ky krem ​​mund të përdoret nga e gjithë familja për të zbutur të gjitha dramat e përditshme që mund të lindin.

Është një formulë unike që lufton skuqjen irrituese, për të qetësuar lëkurën e lënduar, ka veti shëruese dhe një efekt anestetik të lehtë për të lehtësuar çdo shqetësim dhe dhimbje.

Duke formuar një shtresë mbrojtëse në lëkurë, kjo formulë ndihmon në shërimin e plagëve, duke mbuluar zonën e prekshme dhe zvogëlon rrezikun e ndotësve dhe shqetësimeve të mëtejshme.

Për ekzemën dhe puçrrat qetësohet dhe shëron lëkurën e plasaritur ose të lënduar kur është e vështirë të ruhet i hidratuar, duke formuar një pengesë mbrojtëse për të ulur çdo infeksion apo acarim të mëtejshëm.

Antiseptic Healing Cream gjithashtu mund të ndihmojë me plagë si djegien nga dielli, qetësimin e lëkurës dhe zvogëlimin e rrezikut të infeksionit.

Sasia: 60gr

          125gr

           250gr

Përdorimi

Aplikoni një shtresë të hollë kur është e nevojshme. Rivendoseni kremin sipas nevojës suaj.

Nuk ka dallim në aplikim midis fëmijëve, të rriturve dhe të moshuarve.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura