Kategorite See All >

Florap Smart Junior

Alta Natura (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,200.00Lekë /6,3mld

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Alta Natura – Florap Smart Junior

Floral Smart Junior nga Alta Natura përmirëson sistemin imunitar.

I dobishëm në rast të çrregullimit të florës bakteriale dhe disbakterozës për shkak të përdorimit të antibiotikëve për një kohë të gjatë.

Rivendos balancën e mikroflorës intestinale në rastin e diarreve të shkaktuara nga helmimi.

Florap Smart Junior ndalon çrregullimet e florës bakteriale tek fëmijët falë Lactobacillus Reuterii i cili është dezinfektues intestinal shumë i dobishëm në rast të dhimbjeve të barkut.

Bifidobacterium Infants rregullon problemet gastrointestinale tek fëmijët  duke përmirësuar hidrolizën e laktozës dhe përthithjen e Vitaminave të grupit B.

Enzima β-Galaktozidazë favorizon shpërbërjen e laktozës.

Kompleksi i Niacinës dhe i Vitaminave të grupit B janë shumë të dobishëm në plotësimin e mungesave të lëndëve ushqyese ose në rast të nevojave të sasive më të mëdha të këtyre të fundit.


Përdorimi

Rekomandohet të merret një flakon në ditë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura