Kategorite See All >

Tooth Keeper – Parrot

Jack N' Jill (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
1,000.00Lekë /1 cope

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Jack N’ Jill – Tooth Keeper – Parrot

Tooth Keeper nga Jack N’ Jill është mbajtëse dhëmbi i parë.

-Prodhuar me material jo toksik.

-Prodhuar me material pambuku organik.

-Nuk përmban kopsa, buton ose elemente të tjera të cilat mund të jenë të rrezikshme për shëndetin e fëmijëve tuaj.

-Produkt i përsosur për ruajtjen e dhëmbit të qumështit.  

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura