Kategorite See All >

Vitamin C 1000 mg + Zinc 10 mg

BIOGLAN (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
900.00Lekë /20 Tableta

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Bioglan – Vitamin C 1000 mg + Zinc 10 mg

Këto tableta nga Bioglan përfshijnë 1000 mg Vitamin C dhe 10 mg Zink për mbështetje të sistemit imunitar dhe për  mbrojtje të qelizave dhe reduktim të lodhjes.

-Çdo tabletë përmban 1000 mg Vitamin C dhe 10 mg Zink për të mbështetur sistemin imunitar.

-Vitamina C dhe Zink shërbejnë  për mbrojtjen e qelizave.

-Vitamina C dhe Zink shërbejnë për minimizimin  e lodhjes.

-Përmbajnë aromë të shijshme portokalli.


Përdorimi

Tretni një tabletë në 200 ml ujë të ftohtë.

 

Përbërësit

Acidity Regulator: Sodium Hydrogen Carbonate, Acid: Citric Acid, Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Maltodextrin, Bulking Agent: Sorbitol, Zinc Sulphate, Orange Flavouring, Colours: Beta-Carotene, Titanium Dioxide; Stabiliser: Polyethylene Glycol, Sweetener: Aspartame.


Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura