Kategorite See All >

Biodegradable Face Razor

Eco Razor (0 reviews e klientit)
Shitur nga: Produkt i brendshem
Cmimi:
790.00Lekë /3 cope

Sasi:

Cmimi total:


Rikthehu tek politika:
Rikthimi pranohet nese produkti nuk eshte si pershkrimi, bleresi paguan pagesen e transportit, ose mban produktin dhe pajtohet per rimburesim me shitesin View details
Pagesa:

Paguaj në dorëzim


Shperndaj:
Sold By
Produkt i brendshem
(16 reviews e klientit)

Detaje mbi produktin

Eco Razor – Biodegradable Wheat Straw Eyebrow

Biodegradable Wheat Straw Eyebrow është produkt i përsosur për heqjen e qimeve dhe dermaplaning veçanërisht për pushin  e padëshiruar të fytyrës të njohur gjithashtu si Peach Fuzz si dhe për heqjen e qelizave të vdekura nga fytyra.

Ky produkt mund të përdoret për të gjitha pjesët e fytyrës duke përfshirë vetullat, faqet,mjekrrën, pjesën e sipërme të buzës dhe ballin.

Produkti vjen në paketim të biodegradueshëm dhe një copë përdoret vetëm një herë.

Paketimi vjen me 3 copë.

Nuk ka patur reviews per kete produkt akoma

Produkte te lidhura